Tus Noticias de La Safor

Oliva homenajearà a la Paella Valenciana a la XI Mostra Gastronòmica amb motiu del World Paella Day

Presentacio Mostra Gastronomica Oliva 2018

La XI Mostra Gastronòmica Ciutat d´Oliva arriba amb diverses novetats. A més de la celebració del V Concurs Amateur de Pebrera Farcida d´Oliva i els tallers infantils en el Mercat Municipal, entre ells el de Cocs, destacarà la celebració del World Paella Day que encara que se celebra dijous que ve 20 de setembre, Oliva ho festejarà el dissabte dia 22 amb una paella geganta en el Parc de l´Estació per a 400 persones o oberta a tothom amb la venda de tiquets a la Tourist Info i la col.laboració de la Federació de Falles i la nova ruta guiada gastronòmica per la ciutat d'Oliva.
Tot açò va ser presentat públicament per la regidor delegada de turisme Mireia Morera, acompanyada per l'edil d'educació Yolanda Pastor, el president de Gastroliva Paco Oltra «Soqueta», el president de la Federació de Falles d´Oliva Vicent Pérez i Guzman Parra de "Tot Arròs".
Yolanda Pastor va explicar que els tallers en el Mercat Municipal de cuina mediterrània es duran a terme els dies 17,18,19 i 20 de setembre «i es dirigiran als alumnes i alumnes de cinquè de primària de tots els col·legis de la ciutat. Hauran tallers de cuina perquè els més xicotets puguen conèixer els aliments saludables».
Quant a la cinquena edició del Concurs de Pebreres Farcides Amateur, Mireia Morera va dir que serà el dissabte dia 22 de setembre des de les 9,30 hores en les instal·lacions del Mercat Municipal. Al migdia serà el lliurament de premis. Formaran part del jurat en aquesta ocasió Paco Oltra, president de Gastroliva, María Morant (Fallera Major d'Oliva del pròxim any 2019), Juan Torres (gerent de Vinoliva), María Tomàs (presidenta de la Associació de Boixeteres i Artesanes del Fil d'Oliva) i Nela García (del Grup Cuinem Junts en La meua cuina).
Paral·lelament al desenvolupament del concurs de Pebreres Farcides Pepe Cotaina i Javier Blasco de AGACO (Associació Gastronòmico-Cultural Amics dels Cocs d´Oliva) faran un taller infantil de cocs amb diverses novetats, entre elles premiant a a les millors.
També Mireia Morera va anunciar per als divendres 21 i 28 de setembre visites guiades tematizadas sobre la gastronomia olivense, en les quals els assistents podran gaudir de visitar els museus, principals monuments de la ciutat, mercat ambulant dels divendres, Mercat Municipal, etc, a més d'una degustació gastronòmica en un restaurant associat a Gastroliva. En aquest cas el primer establiment que participa serà el Restaurant Iri el Roig Cris i Ana.


TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Nuestro equipo

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN