Tus Noticias de La Safor

Escrit de queixa presentat pel Grup Popular a l'Ajuntament de Carlet

Borja Marí Barés, amb DNI 73.589.123-W, concejal portaveu del Grup Popular del Ajuntament de Carlet, en representació de dit grup, presenta formalment, ESCRIT DE QUEIXA:

L'equip de govern, encapçalat per la senyora Mª Josep Ortega Requena, va augurar que a la política carletina arribaria un nou temps, però desgraciadament no s'ha acompanyat del consens esperat. Sense tindre en compte al grup Popular, l'equip de govern ha decidit canviar tot el protocol de la celebració de la Festivitat del 9 d'Octubre. Ha resolt que els portadors siguen membres de diferents associacions carletines, i segurament, no es tocarà l'himne nacional ni es baixarà la Senyera des del balcó del Consistori.

El grup Popular va tindre constància de la intenció de l'equip de govern de dur a terme estos canvis en una reunió informal dels portaveus dels distints grups polítics. El grup Popular va manifestar la seua disconformitat i es quedà sobre la taula la decisió final de la celebració de la festivitat. L'equip de govern adquirí el compromís d'informar al nostre grup de quins serien finalment els canvis adoptats. El més denigrant és que hem tingut que assabentar-nos mitjançant les associacions del nostre poble, ja que al no rebre notícies a l'efecte, la portaveu del nostre grup va telefonar al portaveu del grup Compromís, el qual va dir que no hi havia res decidit, quan les cartes per a les associacions ja s'estaven repartint pel poble, informant-los d'alguns, i no de tots, dels canvis que s'anaven a produir.

No entenem el perquè el grup Compromís no dóna la cara als Populars de Carlet, ja que estan ignorant a més del 38% dels nostres conciutadans. Ens preguntem des del nostre grup si el motiu d'estos canvis està el negar a un membre del grup Popular ser el portador de la Senyera, ja que li tocava al nostre grup per torn democràtic. O be, si en el fons és el grup Compromís el que vol lliurar-se de la "càrrega" de dur una Senyera de la que reneguen a la més mínima ocasió.

El grup Popular respecta al màxim les decisions d'un govern legítim elegit pels ciutadans de Carlet, però no entén com estes decisions, tal i com es va acordar per unanimitat en Junta de Portaveus, no es tenen en compte a totes les ideologies i sensibilitats de la societat. Esta forma d'actuar, dictatorial i amb una manca de participació de la oposició més que palpable, posen de manifest una forma de governar de la Senyora Ortega que ens fa suposar que serà el talant de tota la legislatura.

En el Ple d'Investidura de la nova Corporació, ens va tendir la mà per a que treballarem en conjunt pel bé de tots els ciutadans de Carlet. Tres mesos després, desgraciadament no vegem per part del govern ninguna mostra d'enteniment amb el nostre grup, cosa que lamentem, ja que des del primer dia ens hem plantejat dur a terme una oposició constructiva, que produïsca el millor per al nostres conciutadans.
Per tot el que hem exposat,

SOL•LICITEM
Que no es torne a ignorar deliberadament als representants polítics de més del 38% de la ciutadania de Carlet. Així mateixa, instem a que en posteriors ocasions s'informe al Grup Popular en forma i temps establits, per a no suportar altre greuge com el patit en este cas.

Carlet, a 8 de octubre de 2015

Borja Marí Barés.

 

Nota de Prensa

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database