Tus Noticias de La Safor

Trasmediterranea unirà Gandia amb Palma de Mallorca el pròxim estiu

 AO 5175 copia

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per Olatz Megía, tècnica del departament de Turisme i Vicente Frasquet, en representació de la Comissió de Turisme de FAES, ha comparegut en roda de premsa per informar de les últimes novetats que en matèria de Turisme s'estan produint a la nostra ciutat.

En primer lloc, Diana Morant ha informat que Trasmediterranea ha ampliat el seu compromís amb Gandia, ja que hui la naviliera ha anunciat que a més de la línia de l'any passat, Gandia-Sant Antoni (Eivissa), aquest any també la ciutat comptarà amb una línia amb Palma de Mallorca. "L'any passat ja vam estar connectats cultural, social i econòmicament amb les Illes Balears a través del port de Sant Antoni i aquest any, Trasmediterranea ens connectarà amb Palma de Mallorca en un viatge que la companyia estima en cinc hores". "És una nova bona notícia en matèria d'inversió i en matèria de Turisme que deixa clar que Gandia està funcionant i que les empreses seguixen invertint en la nostra ciutat".

En segon lloc, la màxima representant en matèria de Turisme ha informat de les principals novetats de la II Gala de Turisme de la ciutat que es desenvoluparà en el mes d'abril i que es tindrà lloc al Museu Faller de Gandia.
Sobre l'emplaçament, Morant ha explicat que "creiem que un contenidor de Cultura i que atreu visitants durant tot l'any a Gandia com és el Museu Faller, ha de ser protagonista de la Gala de Turisme".

Pel que fa a les novetats, l'alcaldessa de la ciutat ha explicat que s'han elaborat unes bases per fixar els reconeixements i els que seran els premiats de la Gala. En aquesta segona edició hi haurà un Jurat que s'ha encarregat de crear les bases (es poden consultar a visitgandia.com) perquè la ciutadania puga participar també a l'hora de generar les propostes de quines poden ser les mencions, premis i reconeixements de la II Gala de Turisme.

De la mateixa manera que la passada edició, l'estructura reconeixerà a tots aquells establiments que han realitzat una aposta clara en matèria de qualitat. "L'any passat vam començar a treballar amb el reconeixement del SICTED que l'any passat va comptar amb 29 establiments i que aquest any són 60 més. En total seran 89 establiments els que vegen reconeguda la seua tasca amb aquest estàndard de qualitat".

La segona part, serà la dedicada als reconeixements i premis Turisme de Gandia que seran els següents:

1.- Reconeixement a l'impuls del turisme de reunions, incentius, congressos i esdeveniments (Mice). S'atorgarà a qui haja contribuït a la realització d'activitats que repercutisquen de manera positiva en el turisme de Gandia, reconeixent així els mèrits de persones o col·lectius que es caracteritzen pel seu compromís, esforç i dedicació a l'hora d'atreure a la destinació reunions, incentius, congressos i esdeveniments (no esportius) que contribuïsquen a la desestacionalització.

2.- Reconeixement a l'impuls del turisme associat a esdeveniments esportius. S'atorgarà a qui haja contribuït a la realització d'activitats esportives que contribuïsquen a la desestacionalització.
En el cas dels reconeixements, en cada categoria s'atorgarà un màxim de dos reconeixements.

3.- Premi a la trajectòria turística, innovació i / o aposta per la qualitat. S'atorgarà a aquelles empreses que hagen desenvolupat iniciatives empresarials o de dinamització de productes o aquelles que hagen destacat en la seua professió en pro del nostre turisme.

Als premis, que seran un màxim de tres, podran ser candidats les persones físiques, jurídiques, entitats i institucions públiques i privades, nacionals o estrangeres, que hagen destacat en cadascuna de les modalitats convocades per una aportació contínua i / o rellevant al desenvolupament turístic de Gandia.
La proposta de candidatura per a la concessió de reconeixements o premis podrà efectuar pel mateix candidat, per qui, tenint coneixement de la feina realitzada per algun possible candidat així ho estime oportú; i el mateix jurat també podrà presentar candidatures.
"L'any passat els premiats van ser designats per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament però aquesta edició obrim les propostes perquè se'ns poden escapar candidats o iniciatives que en l'àmbit empresarial sí es puguen fer valdre" va declarar Morant.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 31 de març. Les candidatures s'han de presentar al registre d'entrada de l'ajuntament. Des de l'1 al 9 d'abril, es valoraran les mateixes i el dia 1 d'abril el jurat decidirà els premiats.

Finalment, Vicente Frasquet, qui formarà part del jurat, ha explicat que "La Gala serà una festa del turisme de la ciutat, el pes del Turisme a la ciutat s'ho mereix".

Pel que fa al paper del jurat, Frasquet ha explicat que "esperem haver de valorar moltes candidatures, ja que hi ha molta gent que està treballant bé i apostant per la qualitat". El jurat estarà presidit per l'alcaldessa de la ciutat com a màxima responsable del Turisme a Gandia; membres de l'Agència Valenciana de Turisme, el Patronat Provincial de Turisme i el Campus Gandia de la UPV; un representant dels guanyadors de l'any passat (Agus Gómez de la Gastrocasa); un altre de la Xarxa d'Espais Culturals de la Ciutat i Vicente Frasquet en representació de la Comissió de Turisme de FAES. "Hem intentat crear un Jurat el més plural possible on estiguen representats els diversos punts de vista relacionats amb el Turisme a la ciutat" va finalitzar Frasquet.
TNS
Gandia
Noticias Institucionales

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN