Tus Noticias de La Safor

El Restaurant Sorolla de València guanya el II Concurs Internacional Paella d'Arròs de la Valldigna

Primer Premi Arros Valldigna 2018

El Restaurant Sorolla de València de la Avinguda dels Corts Valencianes va guanyar el primer premi de la segona edició del Concurs Internacional Paella d'Arròs de la Valldigna celebrat ahir dilluns en el Va salar La Font de la carretera de la Platja de Tavernes de la Valldigna. Va guanyar 2.000 euros i diploma donats per Safrà Desprín i lot Cellers Vegamar. Al final el temps va acompanyar en un concurs que va tenir la presència del Secretari Autonòmic de Turisme Francesc Colomer, la diputada de turisme de València Pilar Moncho, l'alcalde de Tavernes de la Valldigna Jordi Juan així com el president de la Mancomunitat de la Valldigna Vicent Ribera.
El segon premi es va quedar a casa, a casa Macario del Passeig de la Goleta de la platja de Tavernes de la Valldigna, dotat amb mil euros per Marjapeix i diploma, mentre que el tercer classificat va ser el Restaurant Picanterra de L´Estany de Cullera, amb 500 euros dotats per la Mancomunitat de la Valldigna i diploma.
El premi prostre de mandarina «María Cuñat» ho va guanyar el Restaurant Negre de Melbourne (Austràlia) amb un «Mousse de taronja amb cava i gelificat de mandarina, amb cruixent de cacauet i bescuit de carabassa sobre sablé de mantega» amb forma de mandarines mitjà pelades.Va obtenir els 400 euros donats per Fruites Vercher, diploma i lot de Cellers Vegamar. El segon premi va ser per al Restaurant La Pepa de València dotat per un viatge de finalització de setmana de Viatges Simeón i diploma i el tercer premi de viatge de finalització de setmana de Viatges Simeón i diploma va ser a parar al Restaurant Chef Amadeo de la platja de Gandia.
Quant al premie Cocs de Mestall, el jurat dels quals va estar format per membres de AGACO (Associació Gastronòmico Cultural Amics dels Cocs d´Oliva) el primer premi de 400 euros i diploma més lot de productes Vaig moldre de Picó va ser per al Forn Emilio Rico de Xàtiva, el segon premi de lot de Vaig moldre de Picó i diploma va ser per al Restaurant El Vermut i el tercer premi de lot de Vaig moldre de Picó i diploma per al Forn Sepell de Barx.
Finalment el premi al millor figatell amb jurat del Gremi de Carnissers de València i Província va guanyar la Carnissería Català d'Aldaia amb 400 euros i trofeu, segon premi per a la Carnisseria Arellano de València i el tercer per a Carnisseria Erika de Benifairó de la Valldigna, tots dos amb diplomes i els cosrrespondientes trofeus.
Un total de 37 restaurants van participar en aquest concurs de llocs tan llunyans com Melbourne (Austràlia), Xina, Buenos Aires (Argentina), Holanda o França a més de Còrdova i Granada i de diversos punts de la Comunitat Valenciana.
El concurs estava organitzat per la "Associació Cultural i Gastronòmica de la Terreta i d´Arròs de la Valldigna (Gastrovall)" amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, Patronat Provincial de Turisme de València i Del Tros al Plat. Es va homenajear a Edu Palomares del Saló la Font , Raul Magraner del restaurant Bon Amb del Palmar, Adolfo Cuquerella de La Granja de Sueca, Salvador Ramirez (La Paella de Boro en Buenos Aires) i Ramón i Juan de "Restaurant Picanterra" de Cullera

Ajuntament Tavernes Francesc Colomer Pilar Moncho1-Premi Postre taronja FILEminimizer

TNS

Gastronomia

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN