Logo
Imprimir esta página

Nou servei CDR ORIENTA'T dirigit a les persones migrants dels municipis rurals de la Safor

  • Miércoles, 12 Febrero 2020 13:42
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

cartell-orientat-web-3

El CDR la Safor comença l'any 2020 amb un nou servei per a la població migrant de la Safor: ha creat l'oficina 0RIENTA'T, la qual ofereix assessorament i formació per a les persones migrants com a ciutadanes de ple dret. Aquest servei és gratuït i s'emmarca dins dels municipis rurals de la Safor.
L'objectiu és oferir a les persones migrants que viuen als pobles de la Safor eines perquè adquirisquen habilitats que faciliten la inserció i cohesió social. Això s'aconseguix oferint els següents serveis:

Assessorament jurídic en temes d'estrangeria (permís de residència i treball, reagrupament familiar, arrelament social...).
Tràmits i formació per adquirir la nacionalitat espanyola.
Cursos d'introducció al valencià i espanyol.
Assessorament a les dones migrants maltractades.
Assessorament sobre els drets reconeguts als estrangers internacionalment i en la legislació espanyola (dret a la participació pública, dret de reunió i associació, dret a l'assistència sanitària...).

A més, l'oficina CDR ORIENTA'T organitzarà fòrums interculturals entre la societat d'acollida i el col·lectiu immigrant per afavorir la cohesió social.

Aquest servei està subvencionat pel Ministeri de Treball a través de la Unió Europea (del Fons d'Asil, Migració i Integració).

Com contactar?
Telèfon 962800 145 – 654 549 491
Correu: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
Presencialment: dilluns, dimarts i dimecres, de 9 a 14h (carrer de sant Marc, 10 de Beniarjó)

--
CDR La Safor
C/ Sant Marc, 10 Beniarjó (València)
Tel 962 800 293 - 654 549 491
TNS
Beniarjó
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN