Tus Noticias de La Safor

Oliva celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran

setmana gent grangran 1 FILEminimizer

La Gent Gran d'Oliva, amb les dues associacions de Jubilats i Pensionistes al capdavant de l'organització dels actes, prepara la seua setmana cultural amb molta il·lusió i amb totes les ganes possibles. La Regidoria de Gent Gran, que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, s'ha reunit amb les dues associacions de Jubilats i Pensionistes de la ciutat i han estat treballant conjuntament per oferir una programació d'allò més variada, divertida i entretinguda.

Durant els dies 9, 10 i 11 de maig se celebraran els campionats de jocs de taula amb partides de dòmino, panguingui i parxís. El sistema i el calendari s'establiran una vegada conegudes les inscripcions, que es tancaran el dijous dia 5. Les partides tindran lloc al bar de la Llar dels Jubilats, a partir de les 18 hores, i seran per a homes i dones. I en el cas del dòmino, per parelles.

Dijous, 12 de maig tindrà lloc la missa en honor a Sant Just, amb eixida del trasllat de la figura del Sant a l'església de Sant Francesc, des del centre Polivalent. A continuació, hi haurà un dinar i ball a la Llar dels Jubilats.

Per al divendres 13, s'ha organitzat al matí, un esmorzar popular a la Llar dels Jubilats, amb preus molt interessants per a socis i per a tota aquella persona que vulga apropar-se a disfrutar de l'ambient festiu de la jornada. A la vesprada, tindrà lloc el tribut a Julio Iglesias en el centre Polivalent d'Oliva, a les 20.00 h. Les entrades, no seran numerades, però si seran obligatòries, per a tindre un control d'aforament. Estan previstes més de 700 cadires per a donar cabuda i seient a tota la gent gran que vulga acudir a veure l'espectacle que oferirà el cantant Javier Ballester, qui ja va enlluernar el públic d'Oliva amb el seu tribut a Camilo Sesto.

Per al dissabte dia 14, la programació continua amb el concurs de paelles i el Karaoke que donarà a la plaça de la Llar dels Jubilats molt de color, sabor i vida amb la cocció del tradicional plat valencià. En aquesta ocasió i per organitzar millor el concurs, s'anotarà en un full de registre fet per les associacions de jubilats, el nom del responsable i la quantitat total de persones del grup o de la paella.

La Regidoria de Gent Gran facilitarà la carn, l'arròs i l'oli als comensals de cada taula o paella que participe en el concurs. La resta dels elements necessaris, anirà per compte dels participants, com ara el butà, el paeller, els condiments, la beguda, etc. Les paelles es cuinaran a partir de les 12 hores, al pati de la Llar dels Jubilats. En cas de necessitat d'espai, es traslladaria a la plaça d'Alonso. Serà obligatori realitzar el menjar de les paelles en la Llar de Jubilats.

I a partir de les 19 hores, es posarà en marxa el Karaoke al Saló de ball de l'edifici de la Gent Gran d'Oliva.

Per acabar, el diumenge, tindrà lloc l'actuació de la companyia de teatre "La Clec" amb el show "Espectacle i Comèdia". A partir de les 18 hores, les portes del Centre Polivalent obriran per a rebre a totes aquelles persones que vulguen divertir-se amb el muntatge de la companyia d'Oliva. Les entrades, com en el cas del tribut a Julio Iglesias, es podran adquirir gratuïtament, amb reserva prèvia, a la Llar dels Jubilats d'Oliva.

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament d'Oliva, Ana Morell, ha manifestat la seua «enorme alegria per poder tornar a organitzar amb una major seguretat i tranquil·litat aquests actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran, perquè l'any passat ja es va fer un pas endavant amb la celebració, però enguany consolidem aquesta festa, amb una sèrie d'actes que es realitzaran sempre amb la responsabilitat que caracteritza el col·lectiu de la nostra benvolguda gent gran, però sense renunciar en cap moment a la diversió, l'alegria de viure i de reunir-nos al voltant d'un plat de paella, fent un esmorzar popular o emocionant-nos amb les cançons de Julio Iglesias i les rialles que ens provocaran els actors i les actrius de La Clec.» Ha indicat Morell, en la presentació de la programació.

L'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Oliva, ha posat el número de telèfon i el WhatsApp 698978287, per a respondre a la ciutadania qualsevol dubte o consulta que tinga.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database