Tus Noticias de La Safor

Presentació d'Estefanía Chover Fallera Major d'Oliva 2023 a la corporació municipal

Presentacio FMO corporacio local FILEminimizer

La que serà nova Fallera Major d'Oliva 2023 Estefanía Chover de la Falla La Mar va ser presentada públicament als membres de la corporació municipal d'Oliva dissabte passat en el transcurs d'un acte senzill amb la participació de tots els grups municipals.
Va exercir de presentadora la nova secretària Noelia Forrat de la Falla L'Estació i els dos primers vicepresidents Joan Costa de l'A. C. Falla Barri Sant Francesc i Joan Torres de la Falla Institut van acompanyar a la regidor de festes Yolanda Navarro, mentre que va entrar en el saló de plenaris la nova fallera major Estefanía Chover acompanyada per l'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer.
La secretària va llegir l'acta de la reunió el passat 5 de juliol de 2022 en la qual es va acordar la nova junta de la Federació en la va dir que "junts treballarem per les falles d'Oliva" . El dia 19 de juliol es va procedir per la junta i els presidents de les comissions falleres obrir el sobre de l'única candidata a Fallera Major d'Oliva 2023 sent la d'Estefanía Chover Peiró que va ser ratificada per tots. Va llegir l'historial d'Estefanía i va dir que "enguany ha decidit fer un pas més endavant. Estefanía ja eres la màxima representant de les falles d'Oliva, eres la fallera major per a l'exercici 2022-23".
En el seu primer parlament Ramona Pérez nova presidenta de la Federació de Falles d'Oliva va agrair a tots els presents la seua assistència al primer acte de la nova junta directiva "iniciem una nova etapa en el nostre recorregut faller i apreciem la disposició i la calor que hem rebut per part vostra i la implicació que ens heu mostrat"
Va afegir que "esperem que aquesta siga una col·laboració productiva per a tots i que no tingueu en compte la nostra inexperiència i disculpeu els errors que puguem cometre. Sapieu que no seran voluntaris i aprendrem d'ells. Gràcies una vegada més pel suport rebut". Als companys de la Federació els va agrair "la confiança depositada en la meua per a encapçalar aquesta junta. Personalment estic convençuda que tindrem èxit a portar avant aquest projecte . Tenim il·lusió i ganes de treballar i pense que formarem un equip extraordinari". A Estefanía li va recordar que "compleixes un somni. Portaràs el nom d'Oliva allà on vages i sé que ho faràs amb dignitat i alegria. Farem tot el possible perquè siga tal com ho has imaginat. Et desitgem molta felicitat, enhorabona Fallera Major".
Finalment l'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer va recordar que era la primera vegada que presidia aquest acte i que coincidia amb la primera dona de presidenta de la Federació de Falles i la primera dona de la Falla La Mar Fallera major d'Oliva "una cosa molt emocionant". Va felicitar la nova directiva de la Federació i especialment a la presidenta Ramona a la qual va dir és una treballadora nada". Va donar la benvinguda a la nova junta "amb projectes i il·lusions renovades". A la nova Fallera Major li va dir que "pugues viure amb alegria i emoció aquestes festes". Finalment l'alcaldessa va afegir que "les falles són un motor indispensable de l'economia de la ciutat ".
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database