Tus Noticias de La Safor

Activitats extraescolars a Fira Mercat Gandia

 AO 6675 copiafiramercat

• L'espai del Mercat Municipal del Prado acull el 16 i 17 de setembre 12 expositors amb assesorament, informació i oferta sobre les activitats fora de l'horari lectiu a la ciutat. En sectors com l'esportiu, el repàs d'assignatures, la tecnologia i la robòtica

• A més, hi haurà tallers al llarg dels dos dies.

• Inauguració divendres a les 11h. Horari: divendres i dissabte des de les 11.00h fins a 14.00h i 17.00h a 20.30h.

• D'altra banda, 3.677 persones van visitar l'Outlet Moda celebrat del 8 al 10 de setembre. El 89% provenien de Gandia

La segona mostra d'aquesta tercera edició de Fira Mercat Gandia 2022 té com a protagonista les activitats extraescolars. Tal i com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, aquest cap de setmana, el Mercat Municipal del Prado acollirà diversos expositors que informaran sobre l'oferta d'activitats que tenen els més menuts a la ciutat en sectors com l'esportiu, el repàs d'assignatures, la tecnologia i la robòtica. L'horari serà de divendres i dissabte des de les 11.00h fins a 14.00h i 17.00h a 20.30h.

La inauguració serà el mateix divendres 23 a les 11.00 h. D'aquesta manera, Fira Mercat Gandia reprén la seua programació amb l'objectiu d'aconsellar, informar sobre les activitats fora de l'horari lectiu. «Tenen un lloc molt important per al desenvolupament dels xiquets i xiquetes. Són bones tant per a aquells que els agrada relacionar-se com per als que són tímids. És una socialització diferent fora de l'ambient familiar i la institució escolar», ha assenyalat la regidora.

Estaran presents en la Fira d'Extraescolars 12 expositors: Kumon, Ukemi, Club Atletisme Teika, Gandialab Robòtica Educativa, Taekwondo La Safor Gandia, Gandia Surf, Club Atletisme Garbí, Cantera de empresas, Circulo artístico Reino de Valencia, Club Boxeo 12 Asaltos, PulsionLab i Por Amor al Arte. Així mateix, portaran a terme diversos tallers dins del recinte d'àmbits com l'escultura, la robòtica, la impressió 3D o la pintura. «Totes fomenten l'aprenentatge i també són lúdiques», ha conclòs Ferrer.

Clubs, acadèmies i organitzacions. Tota una varietat d'oferta tindrà cabuda aquest cap de setmana a Fira Mercat Gandia. Les famílies, els responsables de les activitats extraescolars en les institucions escolars i els més menuts podran conéixer tot allò que alberga la ciutat de Gandia destinada a l'aprenentatge i l'oci dels xiquets i de les xiquetes. Aquesta segona fira de la tercera edició serà l'última abans de la Fira i Festes. A partir del 14 d'octubre es reprendrà la programació al Mercat Municipal del Prado amb la Fira de les Reformes.

Activitats

- Divendres de vesprada i dissabte matí i vesprada: «Dinàmiques de Coaching Educatiu i Creixement Personal».
- Divendres a partir de les 17 h: Taller d'Escultura i Exploració de l'Espai.
- Divendres a partir de les 18h: Taller d'Invents Electrònics i Taller de robòtica.
- Dissabte d'11h a 13 h: Taller de Camí de l'Artista. Pintura Experimental.
- Dissabte d'11h a 13h: Taller d'Impressió 3D.
- Dissabte a partir de les 18: Taller de torneig de Justes de robots.

Balanç Outlet moda

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha detallat que van acudir 3.677 persones a l'Outlet Moda celebrada del 8 al 10 de setembre. En total, el 89% dels assistents provenien de Gandia; un 8% de la resta de la Safor; i un 3% de fora de la comarca. Segons ha detallat Ferrer, les valoracions dels visitants (9,7) i expositors (9,8). «Va ser una bona Fira. Entre botigues a la mar, outlet moda i ara botigues al carrer ho deuen haver rematat ja tot», ha expressat Ferrer.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database