Tus Noticias de La Safor

El Conseller Rafa Climent afirma que Oliva és hui l'epicentre industrial, productiu i econòmic de la Safor

Encontre Rafa Climent

Rafa Climent: "Oliva és hui l'epicentre industrial, productiu i econòmic de la Safor gràcies a les polítiques de Compromís". Els 15 milions d'euros invertits a Oliva durant aquesta legislatura per a fomentar l'ocupació i els sectors productius al llarg d'aquesta legislatura, des de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball han ajudat a això.
El Conseller d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball Rafa Climent ha participat juntament amb l'alcaldessa d'Oliva i candidata a l'alcaldia per Compromís Yolanda Balaguer en una trobada amb el teixit empresarial de la localitat i la comarca de la Safor. En aquesta reunió Climent ha destacat la tasca desenvolupada al llarg de la legislatura en la Conselleria que encapçala i ha assenyalat "la importància d'un vincle fort entre el govern autonòmic i el govern local d'Oliva en matèria d'ocupació, comerç i economia, encapçalat per Joan Baldoví com a president i per Yolanda Balaguer com a alcaldessa".
"La ciutat d'Oliva que mereixen els seus ciutadans i que esperen els milers d'empresaris es treballa dia a dia des de les institucions, però el seu futur es decideix el pròxim 28 de maig" ha sentenciat la candidata i actual alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer. En aquest sentit, Rafa Climent ha aprofitat la trobada amb més de 30 representants del teixit empresarial i productiu d'Oliva i de la Safor per a fer una valoració i informar-los de totes les polítiques que s'han dut a terme a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productiu, Comerç i Treball en col·laboració directa amb l'Ajuntament d'Oliva que encapçala actualment Balaguer: "Oliva ha experimentat els últims anys una diversificació industrial i una evolució palpable dels sectors més tradicionals fent de la sostenibilitat i la innovació el seu tret característic. Gràcies a les subvencions de la Conselleria i les millores en infraestructures i mobilitat, els polígons industrials d'Oliva s'han convertit en un punt logístic rellevant i epicentre econòmic a la comarca i això cal continuar potenciant-ho".
En aquesta reunió amb el Conseller i les persones que han assistit en representació del teixit empresarial dels diferents sectors productius han aprofitat l'ocasió també per a resoldre dubtes i qüestions relatives al seu futur i a les propostes que Compromís pensa portar avant en cas de renovar el govern del Botànic. Durant la reunió s'ha comentat per part dels representants empresarials el canvi que ha suposat per als sectors productius les inversions i polítiques que ara s'han estat fomentant des de la Generalitat.
El Conseller Climent s'ha dirigit als empresaris amb confiança i proximitat, explicant-los que els pròxim repte és continuar ampliant el pressupost i enfortir les estructures per a tindre una administració capaç d'aportar el que demanden els sectors productius, en altres autonomies van començar fa molt de temps a fer-ho, ací portem 8 anys en què s'han aconseguit molts progressos, però es requereixen més.

Entre les converses, ha recordat que al llarg d'aquesta legislatura i gràcies a les polítiques de Compromís a Oliva s'han invertit vora 15 milions d'euros amb la finalitat de consolidar el creixement econòmic que ja experimenta la localitat, el desenvolupament dels seus polígons industrials i la generació d'ocupació i riquesa de la mà de tots i totes les empresàries i que aquestes inversions són extrapolables en altres municipis.
Yolanda Balaguer, alcaldessa i candidata a l'alcaldia ha volgut agrair la visita del conseller i a la seua "voluntat de col·laborar sempre amb les empreses i amb l'Ajuntament d'Oliva mitjançant subvencions que garantisques l'estabilitat i el creixement de la nostra economia"
TNS
Oliva
Politica

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database