Tus Noticias de La Safor

S’obrin les inscripcions per a l’escoleta d’estiu Olivia Estiu 2023

Cartell anunci Olivia 2

Les inscripcions es podran realitzar presencialment i telemàticament els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny.

En el marc del programa «Oliva concilia», l'Ajuntament d'Oliva, a través del Departament de Benestar Social, ofereix per a l'estiu 2023 el servei d'escoleta d'estiu al CEIP Desemparats i al Centre FPA d'Oliva Joanot Martorell des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost.

Oliva, 23 maig 2023 – L'Ajuntament d'Oliva, a través del Departament de Benestar Social que encapçala Yolanda Navarro, i en el marc del programa «Olivia Concilia» es prepara per a obrir les portes de l'escoleta d'estiu Olivia Estiu 2023. Els xiquets i xiquetes, d'entre 3 i 12 anys escolaritzats i empadronats en Oliva, podran gaudir aquest estiu de l'escoleta, que se situarà al CEIP Desemparats i al Centre FPA d'Oliva Joanot Martorell.

Olivia Estiu es posarà en marxa l'1 de juliol fins al 31 d'agost en horari de 9.00 h a 14.00 h, i amb servei de menjador de 13.30 h a 15.00 h.

Tenint en compte que el servei d'escoleta compta amb un nombre de places limitades, el pròxim dimecres 31 de maig, 1 i 2 de juny les famílies interessades podran inscriure als seus fills i filles tant presencialment com telemàticament:

- Telemàticament els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny 2023 de 9.00 h a 20.00 h, a través de la seu electrònica a l'enllaç: https://oliva.sedelectronica.es/catalog/tw/82b29166-ebd4-4bd4-880f-7777d9c69137

- Presencialment els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny 2023 de 9.00 h a 14.00 h en el Centre Social de Sant Vicent.
A partir de les 8.30 h es repartiran un nombre limitat de torns per al registre de la sol•licitud.
En cada sol•licitud únicament es podran registrar fins a 4 xiquets i xiquetes de la MATEIXA UNITAT FAMILIAR. Cada persona podrà disposar d'un màxim de 2 torns de registre.
Per al registre com a representant d'una altra unitat familiar, és imprescindible presentar el model de representació oficial, disponible al web de l'ajuntament i a les dependències municipals, degudament complimentat.
No s'admetran els registres presentats fora del termini establert, ni amb anterioritat, ni amb posterioritat a la data i hora establerta.
Es desestimaran les sol•licituds que no estiguen degudament complimentades o amb documentació incompleta.

Els fulls d'inscripció estaran disponibles als Centres Socials i a www.oliva.es

Per a poder realitzar la inscripció és imprescindible aportar la documentació que s'indica:

1) Sol•licitud degudament complimentada disponible a: https://www.oliva.es/escola-estiu
La sol•licitud haurà d'estar autoritzada per ambdós progenitors o tutors/es legals, a excepció de Víctimes de Violència de Gènere (amb documentació acreditativa) i famílies monoparentals (amb el carnet que acredita la condició de família monoparental).

2) Fotocòpia del DNI dels progenitors o tutors legals i fotocòpia del SIP dels xiquets i xiquetes.

3) En cas de realitzar la inscripció en representació d'una altra unitat familiar, s'haurà d'aportar el model d'autorització oficial degudament complimentat: https://www.oliva.es/escola-estiu

Tot seguit s'especifiquen els períodes i els preus:

Activitats Menjador
1-15 juliol 15 € 5,40 €
16-31 juliol 15 € 5,40 €
1-15 d'agost 15 € 5,40 €
16- 31 d'agost 15 € 5,40 €

Una vegada finalitzat el termini d'inscripcions, el dia 6 de juny, es publicarà al tauler d'anuncis del web de l'Ajuntament ela llista de xiquets I xiquetes admeses, i la llista d'espera per ordre de data i hora de registre d'entrada.

Les persones admeses rebran una carta de pagament al seu correu electrònic amb el total i les instruccions del pagament únic per unitat familiar, que hauran de fer efectiu entre els dies 7 i 8 de juny. Una vegada realitzat el pagament, queda formalitzada la matrícula.

El menjador es pagarà a posteriori.

Transcorregut aquest termini, els admesos que no hagen realitzat el pagament perdran el dret a la plaça a l'Estiu Olivia i s'avisarà telefònicament de l'admissió i de la data del pagament a la llista d'espera per rigorós ordre d'inscripció.

Yolanda Navarro, regidora al capdavant del departament de Serveis Socials, encarregat de la implantació del programa «Oliva Concilia», ha declarat que «"Des de l'Ajuntament s'ha treballat de valent per tal d'oferir a totes les famílies d'Oliva la possibilitat i facilitat per a conciliar la jornada laboral amb les tasques de cura dels xiquets i xiquetes, més enllà de la jornada escolar, durant l'època estival. Ho fem, a més a més a través del programa OliVia, un servei de ludoteca que ha funcionat molt bé fins ara i que ha sigut en totes les edicions un èxit de participació». I afig que «apostem i apostarem sempre per afavorir i prioritzar el benestar de les persones, de les més menudes, i tamnbé dels pares i mares, i aquesta acció és un exemple més del compromís que tenim amb la igualtat entre homes i dones, la corresponsabilitat i conciliació familiar, que és un dret de totes i totes i el qual hem de garantir des de les institucions».

Per la seua banda, l'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer ha destacat que "Olivia és un programa molt complet i hem vist com ha anat adaptant-se estacionalment a les necessitats de les famílies; amb aquest nou projecte d'Estiu Olivia 2023 volem donar suport a la conciliació de les famílies durant les vacances escolars d'estiu, oferint als més menuts la possibilitat de gaudir d'activitats lúdiques, d'oci i esportives».
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database