Tus Noticias de La Safor

El Restaurant Tabick de Llombai guanya el Vé Concurs Nacional de Coques Ciutat d’Oliva

Primer premi Coca Tabick web

La coca elaborada pel restaurant Tabick de Llombai "Esfia d'herbes de la serra i gamba roja"que fusiona les coques brasileres i les valencianes va guanyar el primer premi en el V Concurs Nacional de Cocs Ciutat d'Oliva celebrat aquest dilluns en el Centre Polivalent de la localitat. Finalment van ser 27 els establiments participants en el concurs. El guanyador Salvador Barberà Donat va rebre de mans de la secretària autonòmica de turisme Cristina Moreno, l'alcaldessa Yolanda Pastor, el regidor de turisme Salva Llopis i el president de AGACO Pepe Cotaina tant el trofeu, el xec dels 1000 euros, com el diploma acreditatiu de la "Millor Coca del Món" ja que és l'únic concurs d'aquestes característiques.
El segon premi va anar a parar a l'establiment Xavi a la Sal de Xàbia En aquest cas van lliurar el premi Enric Esteve vicepresident del Gremi de Mestres Forners i president del Jurat, Melinda Padilla, responsable del sistema de qualificació gastronòmica de la Guia Repsol i el director general d'economia de la Generalitat Pepe Todolí, dotat amb trofeu, xec de 500 euros i diploma acreditatiu.
Per la seua part el tercer premi va ser per al restaurant Juan XXIII de Benifaió Van lliurar Rubén Fenollar premi València de gastronomia, Rocio Riquelme, presidenta de "Dones per la Gastronomia" i Germán Carrizo amb una estrela Michelín en el seu restaurant Fierro de València dotat amb trofeu, xec de 250 euros i diploma.
Guanyador webEl quart premi a la coca més creativa va ser per a Forn Sant Josep del Palmar. Va rebre el xec de 200 euros i diploma de mans de Philipe Regol divulgador gastronòmic, i Maje Martínez directora de continguts de Gastrònoma de València i Alacant Gastronòmica. Mentre que va haver-hi un cinqué premi patrocinat per Jasa al producte que se'l va emportar Tremendo d'Ontinyent i que va consistir en un diploma acreditatiu i pernil entregat per representants de JASA. La Millor escola de cuina de les set participants va ser per al CDT de Dénia
Cal destacar el gran ambient regnant durant tot el matí en el Centre Polivalent i la presència d'un jurat de gran nivell amb Germán Carrizo xef de Fierro de València amb una estrela Michelín, Philippe Regol premi nacional de gastronomia al seu blog Observació Gastronòmica, Melinda Padilla responsable del sistema de qualificació gastronòmica de la Guia Repsol, Maje Martínez, directora de continguts de Gastrònoma i Alacant Gastronòmica, Rubén Fenollar, premi València de Gastronomia i millor xef privat valencià, Enric Canet del Gremi de Mestres Forners de València i Rocío Riquelme presidenta de "Dones per la gastronomia".
La secretaria autonómica de turisme Cristina Moreno va elogiar el concurs destacant la importancia de la gastronomía per al turisme en l'actualitat. L'alcaldessa d'Oliva Yolanda Pastor en el seu parlament va assenyalar "el treball realitzat pel departament de turisme i AGACO per a l'organització d'aquest esdeveniment, que és molt important per a la nostra ciutat". Per la seua part Salva Llopis edil de turisme tambén va dir que "Aquest concurs és molt important per a la projecció exterior d'Oliva i ho potenciarem els pròxims anys". El president de AGACO Pepe Cotaina va dir que l'objectiu és que any rere any vaja creixent continuant comptant amb el suport de les institucions públiques. També va reclamar un sistema d'identificació als establiments que fan coques per part de la Generalitat Valenciana.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database